Siirry sisältöön
50,00 € / vrk

Kauppias

Friija Rental friijarental@gmail.com 0400694716 Y-tunnus: 0356933-1 Kauppiaan ehdot

Tentsile Flite on 1-2 hengelle tarkoitettu oleskelutila, riippumattokeidas, käytännössä vähän niinkuin puuhun ripustettava teltta. 

Tentsilen voi sijoittaa paikkaan, josta löytyy kolme tukevaa puuta tai pistettä. Kallion laelle, joen rantaan, suon reunaan tai vaikka rantakaislikon ylle - paikkaan missä herääminen, oleilu tai lepääminen on parasta. Tentsile on kotonaan myös urbaanimmassa ympäristössä ja se voidaan kiinnittää tolppiin, pylväisiin ja muihin rakenteisiin.

Tentsile soveltuu täydellisesti suppailuun, melontaan, pyöräretkelle, luontokuvausretkille, luonnossa oleskeluun, yöpymiseen... oikeastaan mihin tahansa retkeilyyn ja oleiluun. Pidemmille vaellukselle lähtiessä kannattaa kuitenkin huomioida että Tentsile painaa hieman normaalia telttaa enemmän ja on pakkauskooltaan hieman suurempi. 

Hyttysten varalle tentsilessä on kiinteänä varusteena hyttysverkko jonka avaruutta halutessaan saa myös auki kahdesta suunnasta.

Sateen tai kovan tuulen yllättäessä tarpeellinen sadesuoja tulee myös mukana. 

Hinta: 50€/vrk 

Tiedustele varaustilannettamme joko puhelimitse, sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti tulemalla käymään meillä paikanpäällä!